Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
Czytali temat:
(3682 niezalogowanych)

(upadły)
Początkujacy
Mieszkam w eindhoven i miałem prawko straciłem w pl za pkt i 1 wypadek z radiowozem, zdaża sie ale co tu mówić wielu naszych jeździ pod wpływem tu w nl jednakże wiatraczki jeżdżą wogóle bez fantazjii i polotu, jak to widze na drodze to mnie szlak trafia takie fakty w PL taki by sie na pierwszym skrzyżowaniu rozjebal bo takie są fakty
Zgłoś wpis
77 Postów
Uma T
(Uma)
Gaduła
Powinni byc sadzeni w Polsce i tamze odsiedziec wyrok. W Holandii dostana ustna nagane za brzydkie zachowywanie sie.
Bardzo wspolczuje starszej pani, ktora w szpitalu dowie sie, ze jej mza nie zyje.
Zgłoś wpis
527 Postów
ZIBI L...
(ZIBI L)
Latający Holender
Szkoda że tych komentarzach nikt w imieniu Polaków nie złożył oficjalnych kondolencji troszeczkę poprawiło by to nasz wizerunek w oczach niektórych Holendrów.
Zgłoś wpis
527 Postów
ZIBI L...
(ZIBI L)
Latający Holender

(Piotruś Paan)
Początkujacy
Hejo wszystkim........co do tego wypadku ,informuje Was iż to auto zostało skradzione,,,, własciciel przebywał wtedy w polsce co udowodnił juz zaswiadczeniem od Polskiej policji,i innymi dokumentami.......jego kobieta w ten wieczór wyszła z domu ,odpaliła silnik i wrociła na chwile do domu,,,w tym czsie auto zostało skradzione,,,,,nie wiadomo nadal czy polacy ukradli to auto,,,,samochód skradziono o godzinie 23,,,kobieta zgłosiła kradziez na policji,,,,zatrzymany Polak o którym piszą brukowce ,we wtorek wrócił do Nordwijku,po czym został aresztowany,,,,,takie sa procedury w NL.....Ale tak naprawde -kto wie, czy to nie Wiatraki,,,moze brudasy...Okaze sie zapewne niebawem......Tak sobie w głebi mysle i mam nadzieje ,że to jednak nie Polacy ukradli to auto .....

ps...zeby nie było---to wiadomosci z pierwszej ręki

miłego wieczoru,wlasciwie nocy
Zgłoś wpis
750 Postów
Latający Holender
A jakie sa wiadomosci z drugiej reki Piter??
Zgłoś wpis

(Piotruś Paan)
Początkujacy
Blondyn napisał:

bijna weekend !!!!!
Zgłoś wpis
750 Postów
Latający Holender
Piotruś Paan napisał:
Blondyn napisał:

bijna weekend !!!!!
: Wreszcie jakas dobra wiadomosc
Zgłoś wpis

(Piotruś Paan)
Początkujacy
Blondyn napisał:
Piotruś Paan napisał:
Blondyn napisał:

bijna weekend !!!!!
: Wreszcie jakas dobra wiadomosc

Też mnie strasznie cieszy bardziej niż niewinny Polak
Zgłoś wpis

(kolek)
Początkujacy
czytam sobie tak niektore tematy i zastanawiam sie dlaczego niektorym z was
tak bardzo zalezy na dobrej opinii u tych glupich holendrow
wystarczy poczytac ich wpisy nt tego wypadku
i juz wiecie co oni o nas mysla
a niektorzy z was sie z nim integruja wchodza im w dupe itd
oczywiscie zaraz sie podniesie krzyk ze nie wszyscy holendrzy sa tacy sami